Translate

vrijdag 27 december 2013

 Harten!



Deze heb ik gemaakt voor mijn schoonzusje en zwager toen ze 30 jaar getrouwd waren!










Deze was voor de buurtjes toen ze 40 jaar getrouwd waren!

dinsdag 24 december 2013


Hier de beloofde foto`s! Engelen vleugels van papieren bordjes gemaakt!
Het was een hele klus, maar is vrij aardig gelukt! Ik had op Pinterest dit idee gezien. De mijne zijn niet zo mooi als die geworden, maar ben toch zeer tevreden! Eerst twee vleugels uit karton geknipt en toen de bordjes in halve maantjes geknipt. Het tussen stukje wat overbleef door de midden geknipt en de rechte kanten rond geknipt. Dit worden de kleine veren!

Kerst gevoel!

Hier weer een berichtje van mij! Druk met de kerst voorbereiding bezig geweest!
Nog niet klaar, tweede kerstdag komt mijn lieve familie bij ons kerstfeest vieren.
Dat doen we al jaren met veel plezier! Iedere keer bij iemand anders, ik heb 1 broertje en 4 zusjes. Iedereen die zin heeft is welkom , van groot tot klein. Ook zijn mijn vader en moeder dan aanwezig. Geweldig dat we die nog hebben. Iedereen neemt wat te eten mee, De meesten maken al jaren het zelfde, want iedereen vindt het lekker! Het is altijd super gezellig. Vandaar dat het huis super gezellig versiert moet worden, want ik wil ze toch wel een warm kerst gevoel geven! Morgen zal ik mijn creatie`s op de foto zetten voor jullie. de eerste kerstdag gaan we vieren met mijn schoonfamilie, Ook dan nemen we zelf allemaal wat te eten mee. Zo krijg je dus een uitgebreid  buffet! Super gezellig ook, we vieren dit altijd bij ons in het dorp in de kantine van een camping. Dat moet wel want mijn man Theo komt uit een gezin van dertien kinderen, dat kan dus niet bij iemand in huis! Maar dat zullen jullie wel begrijpen. Ook hier is mijn lieve schoonmoedertje van 91 jaar nog bij aanwezig! Ze geniet altijd zichtbaar van haar kinderschaar. Nou stop ik want ik moet nodig slapen, morgen nog een drukke dag voor de boeg! Welterusten! XXX

maandag 16 december 2013

Vandaag weer een productief dagje gehad! Ik doe de regie bij een kindermusical, en vandaag heb ik samen met een vriendin de rollen verdeelt!
Dat is altijd een hele klus! En nu maar hopen dat alle kinderen woensdag tevreden zullen zijn!
Bijschrift toevoegen
Hier een  creatie van een oud boek!  Mijn Kerstboek!

zondag 15 december 2013

Mijn eerste blog bericht!

Eindelijk de stap gezet om een Blog te maken!
Maar ik moet eerst nog een hoop uitvogelen hier!
Bijvoorbeeld: Hoe moet ik een foto toevoegen?

Gelukt! Mijn kerstboom van stof gemaakt! Vond ik wel toepasselijk voor deze tijd! Ik heb hem aan beide kanten versierd met kant  en plaatjes op stof!
Nou tot gauw maar weer!