Translate

maandag 13 oktober 2014

Haak verslaafd?


 Onze kleindochter Robbin, wordt donderdag alweer 5 jaar!
O, wat gaat dat toch allemaal snel! Ik heb voor haar verjaardag een sjaal en muts
gemaakt! Ik wist meteen weer waarom ik een tijdje geen haaknaald heb aangeraakt!
Zo verslavend! Ik heb voor mij zelf ook meteen maar een extra lange sjaal gehaakt!
Maar nu ga ik weer even een haak pauze nemen, Er ligt nog zoveel op mijn te wachten, en er zitten ook nog zoveel ideeën in mijn hoofd! En die zullen er toch een keer uit moeten! Eerst de paspop voor mijn zusje afmaken! En mijn pop natuurlijk, hij begint al aardig vorm te krijgen. Al wordt hij niet helemaal naar mijn zin, maar ja je gooit zo`n kind toch ook niet weg! Alhoewel onze jongste kleinzoon Fimme helemaal weg van haar is! Hij wil haar aldoor hebben, en kusjes geven! Tja dan denk ik : ze moet wel een beetje echt lijken! Nou lieverds ik wens jullie een hele fijne week! En voor het weekend post ik de paspop nog hoor, en misschien ook wel de pop!

Dikke kus van Marianne XXX4 opmerkingen:

 1. Jij gaat wel heel hard van stapel, gelijk maar 2 sjaals maken.
  Ze zijn heel mooi. Heel eenvoudig maar met de rand eromheen krijgen ze een heel mooi resultaat. En ja, dat het verslavend is, weet ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohhh heerlijk Marianne je hebt helemaal gelijk, eenmaal de haaknaald weer ter hand nemen zorgt ervoor dat je er voorlopig lekker mee bezig blijft. Net zoals je schrijft het is gewoon verslavend, haha. Mooi setje hebt je gemaakt voor je kleindochter Robbin, sprankelend van kleur dat staat kinderen altijd zo lief.

  De witte uitvoering vond ik SUPER mooi geworden!!!

  Succus met al je projecten die nog afgemaakt moeten worden,
  ik blijf nieuwsgierig hoor. Geniet van een fijne week.....

  Veel liefs,
  Josephine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een fleurige set heb je voor je kleindochter gehaakt Marianne. Daar zal ze vast heel blij mee zijn. De sjaal voor je zelf is ook erg mooi. Nu maak je me wel nieuwschierrig hoor naar je pop. Nogg een fijne week verder. Lieve groetjes Brie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lol, ja haken is verslavend hè? Ik ben er net mee begonnen na een eerdere mislukte poging en nu het goed begint te gaan kan ik niet meer stoppen! Je creaties zijn super mooi geworden! Ik ben helemaal weg van die witte sjaal, zo mooi. Liefs, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen